Nieuwe keuken tijdens Lock Down

Nieuwe keuken tijdens Lock Down

Nieuwe keuken tijdens Lock Down

Jouw keuken op afstand

Ook tijdens deze Lock Down staan wij nog steeds voor jou klaar om een nieuwe keuken te ontwerpen en te plaatsen. Tijdens een gesprek aan huis op gepaste afstand of een gesprek via Teams, Zoom of Skype, inventariseer ik jouw wensen en smaak. Vervolgens kan ik aan de slag met een persoonlijk en uniek ontwerp op maat voor jou. Omdat ik alles uitwerk in 3D kunnen de ontwerpen op afstand laten zien. In jouw eigen ruimte en tijd heb je de mogelijkheid om alles rustig op je in te laten werken en kan ik aanpassingen doen totdat het ontwerp geheel naar wens is. Uiteraard kun je de uitgekozen materialen niet goed genoeg van een plaatje beoordelen. Daarom maak ik altijd een uitgebreid stalenpakket die je in je eigen ruimte onder verschillende omstandigheden (overdag, avond, bewolkt, zonnig) kunt bezichtigen. Uiteraard heb ik maar maximaal 1 afspraak op locatie per dag (en mijn klanten ook) en ben ik genoodzaakt de afspraak te cancelen bij verkoudheidsklachten of anderen symptomen. Zo dragen wij zorg voor de belangrijkste maatschappelijke waarde 'veiligheid' en onze belangrijkste bedrijfswaarde 'persoonlijk advies'. Ik ontmoet je graag op de manier die op dit moment het beste past.

Warme groet, Amanda de Ronde

Deel dit artikel:

Reacties