Keukens beilen

Keuken Beilen

Keuken kopen in beilen

Heb je een nieuwe woning gekocht of is je keuken in je huidige woning toe aan een opknapbeurt? Voor de mooiste keukens in Beilen ga je naar HalloKeuken. Hier wordt op basis van een vrijblijvend gesprek, waarin je al je wensen en voorkeuren kunt aangeven, een persoonlijk ontwerp gemaakt voor jouw nieuwe keuken. Twijfel dus niet en bezoek HalloKeuken in Assen (goed bereikbaar vanuit Beilen) voor de mooiste keukens van Beilen. 

De mooiste keukens van beilen

Wanneer je op zoek bent naar keukens in Beilen, is het aan te raden om een bezoek te brengen aan HalloKeuken. Hier kun je in de kleine, maar sfeervolle keukenshowroom enkele keukens in Beilen bewonderen die door Amanda de Ronde zijn ontworpen. Of je nou houdt van een betonlook keuken, een keuken met een zwart, wit en hout contrast of scandinavische keuken, hier kunnen al je wensen tot leven komen in het persoonlijke ontwerp van jouw keuken.

 

Keuken kopen Beilen

De werkwijze van HalloKeuken

Wanneer je door de keukens in Beilen bent geïnspireerd en je wilt dat HalloKeuken ook voor jou een persoonlijk ontwerp maakt, dan kun je heel eenvoudig een vrijblijvend gesprek aanvragen. Hierin kun je aangeven hoe je huis eruit ziet, welke stijl je graag terug wilt zien in de keuken en van welke kleuren en materialen je houdt. Op basis van dit gesprek wordt er een ontwerp gemaakt door Amanda, het creatieve brein van HalloKeuken. Wanneer jouw keuken-ontwerp klaar is, kun je deze bekijken in 3D bekijken, maar ook door middel van een Virtual Reality bril. Op die manier komen de keukens in Beilen echt tot leven. 

BORA

DEKTON

LIEBHERR

QUOOKER

FENIX

SMEG

Kwaliteit keukens uit Beilen

De keukenmeubels van HalloKeuken worden zorgvuldig uitgekozen. Wat jouw wensen ook zijn qua kleurkeuze en materialen, wij zoeken naar de meest kwalitatieve meubels. Zo hebben we een leverancier in Duitsland die meubels handmatig kan vervaardigen in jouw gewenste kleur en materiaal. Daarbij is een ruime keuze aan verschillende stijlen en materialen. Van eiken fineer tot aan matte kleuren en keramiek.

Wij hebben al keukens mogen plaatsen in onder andere Overijssel en Drenthe. Zoals: Veendam, Assen, Tynaarlo, Winschoten, Bussumof Emmen.

 

Op zoek naar een nieuwe keuken in Beilen?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken voor in je woning? Twijfel dan niet en vraag een vrijblijvend gesprek aan met de ontwerpster van HalloKeuken. Zo krijg jij een keuken helemaal naar jouw wens en hoort jouw keuken ook bij de mooiste keukens van Beilen. 

 

3D en VR ontwerp

Hoge kwaliteit door onze A-merken

Deskundige interieur ontwerpster

Een geheel met jouw woning

Advies aan huis

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Krijg nu een VR-bril cadeau
Laat je verrassen door onze keukenontwerpers

Boek 30 min intake