Keukens met smaak

Bekijk onze projecten

Zaandam

Een lichte moderne keuken

Wat een prachtige keuken hebben wij mogen plaatsen! Een lichte ruime moderne keuken waarbij een zwarte accent kleur is gebruikt! Bekijk hiernaast onze lichte moderne keuken

Smilde

Chique boerderij keuken

Gerrie en Wilbert droomden van een chique boerderij keuken in hun woning in Smilde. HalloKeuken creëerde een prachtige keuken die perfect bij hun wensen paste. Nu genieten ze elke dag van hun droomkeuken.

Nooitgedacht

Moderne leefkeuken

Roderik en Juliette vonden hun droomhuis in Nooitgedacht en wilden een moderne lichte keuken met hout accenten. Nu genieten ze elke dag van koken, eten en samenzijn met familie en vrienden in hun prachtige keuken.

Groningen

Keuken met lichte hout accenten

Bas en Wilma in Groningen wilden een moderne keuken met oranje tinten en lichte hout accenten. HalloKeuken realiseerde hun wens en nu hebben ze een keuken die passend is bij hun interieur.

Marum

Lichte grijze keuken

Simon en Marita wilden in Marum een moderne maar bescheiden leefkeuken voor het hele gezin. Deze keuken heeft veel apparatuur en extra’s.

Beilen

Stoere houten keuken

Een industriële droomkeuken in Beilen: robuust hout en stoere details creëren een unieke sfeer in deze woonkeuken van HalloKeuken. Praktisch met slimme opbergruimte en moderne apparatuur.

Groningen

Witte keuken met eiland

Trea en John uit Groningen stralen als ze hun prachtige nieuwe keuken tonen, ontworpen door HalloKeuken. Het witte kookeiland met pastelkleurige barkrukken is het hart van de keuken, die naadloos overgaat in de woonkamer.

Spier

Scandinavische keuken

Bekijk hiernaast onze scandinavische keuken

Bovensmilde

Luxe keuken met hout elementen

Duurt en Margreeth vonden in HalloKeuken de perfecte partner voor hun droomkeuken in Bovensmilde. Houten balken creëren een unieke en warme sfeer, terwijl de keuken naadloos overgaat in de woonkamer.

Assen

Betonlook keuken

Bekijk hiernaast onze betonlook keuken

3D en VR ontwerp

Hoge kwaliteit door onze A-merken

Deskundige interieur ontwerpster

Een geheel met jouw woning

Advies aan huis

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Krijg nu een VR-bril cadeau
Laat je verrassen door onze keukenontwerpers

Boek 30 min intake

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?