Keukens Zuidlaren

Keuken Zuidlaren

Keuken kopen in Zuidlaren

Een nieuwe keuken zoeken is een leuk maar zenuwslopend proces. Je bezoekt showroom na showroom, maar komt niets tegen dat perfect matcht met jouw wensen. Als je op zoek gaat naar een nieuwe keuken wil je dat het bij jou past en de sfeer en vibe afgeeft die jij fijn vindt. HalloKeuken in Assen ontwerpt en plaatst keukens bij jou in Zuidlaren, helemaal afgestemd op jouw behoeftes en wensen. 

Persoonlijk ontwerp

In heel Zuidlaren en omgeving is geen keuken te vinden waar je 100% tevreden mee bent. Dat komt omdat de keukens niet zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Als je eenmaal bij HalloKeukens binnenstapt verandert je hele perceptie over het proces van een keuken zoeken. Eigenaresse en creatief brein Amanda de Ronde neemt je in een gesprek mee langs al jouw wensen met betrekking tot je nieuwe keuken. In een woonstijl analyse noteren we kleuren, materialen en stijlen. Houd je niet in, niets is te gek voor Amanda! Met de informatie uit dit gesprek maakt ze een ontwerp voor je nieuwe keuken. Met onze 3D en VR ontwerpen komt jouw droomkeuken al tot leven voordat de installatie en montage begint. 

Keuken kopen Zuidlaren

Keuken met smaak in Zuidlaren

Nu thuiswerken meer en meer de norm lijkt te worden, groeit de behoefte in Nederland om het huis aan te pakken. Logisch, want in plaats van alleen de avonden ben je nu de volledige dag thuis. En wie heeft er nou zin om tijdens het koffie drinken of koken telkens te denken: ‘tijd om de keuken eens te verbouwen.’ Gelukkig zit HalloKeuken op nog geen half uur rijden van Zuidlaren. Je kunt dus eenvoudig langskomen. Of wij komen naar jou! Het ontwerp dat we maken aan de hand van jouw wensen en eisen vormt een geheel met jouw woning. Ga je voor betonlook, stoer hout, licht of scandinavisch? Met jouw persoonlijke touches bereik je jouw eigen keuken met smaak.

BORA

DEKTON

LIEBHERR

QUOOKER

FENIX

SMEG

Meer inspiratie opdoen over keukens uit Winschoten?

Jouw droomkeuken is binnen handbereik als je binnenstapt bij HalloKeuken. Weet je nog niet goed hoe jouw droomkeuken in Zuidlaren eruit moet zien? Onze showroom is een bron van inspiratie! Neus rond, bedenk wat jij mooi vindt en in een persoonlijk gesprek kan je al je wensen kenbaar maken. Neem contact op voor een afspraak door te bellen (0592-269048) of te mailen (hallo@hallokeuken.nl).

Wij hebben al keukens mogen plaatsen in onder andere Overijssel en Drenthe. Zoals: Veendam, Assen, Bussum of Emmen.

 

3D en VR ontwerp

Hoge kwaliteit door onze A-merken

Deskundige interieur ontwerpster

Een geheel met jouw woning

Advies aan huis

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Krijg nu een VR-bril cadeau
Laat je verrassen door onze keukenontwerpers

Boek 30 min intake