Ontmoet ons

Kerkstraat 20-22 in Assen

Vanuit ons pand in Assen

Werkt ons team hard voor jou

HalloKeuken is gevestigd aan de Kerkstraat 20-22 in Assen. Daar hebben wij een kleine maar sfeervolle keukenshowroom en een ontwerpstudio.

Ons team bestaat uit eigenaresse en creatief brein Amanda de Ronde. Haar man Frank de Ronde helpt met het realiseren van de projecten. En Noa Boer is bij ons werkzaam als designer om ons team te versterken.

Wil jij weten wie wij zijn? Kom dan langs of maak een afspraak.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Ons team
Amanda de Ronde

Eigenaresse en creatief brein

Amanda de Ronde

Ik ben degene die voor jou het keukenontwerp maakt. Ik sta voor ontwerpen met een plus. Altijd zorg ik ervoor dat het ontwerp verrassend is, maar toch goed bij jou past. Een keukenontwerp zie ik niet als een losstaand iets, maar juist als iets wat 1 geheel vormt met de rest van de woning.

Na wat omzwervingen als wiskundedocente, een psychologieopleiding aan de Open Universiteit, en diverse andere korte opleidingen besloot ik 10 jaar geleden voor mijn passie te gaan en deed de opleiding Binnenhuisarchitectuur aan het IVB. Aanvullend heb ik diverse opleidingen gedaan op het gebied van ontwerpen, styling en computertekenen. Inmiddels heb ik voor zoveel mensen mogen ontwerpen dat ik vaak in korte tijd een stevige basis voor het ontwerp heb neergezet. Voor de details neem ik graag de tijd, zodat je echt wat bijzonders krijgt, iets unieks voor jou.

Maak een afspraak met mij of chat met mij. Ik kan niet wachten om ook voor jou aan de slag te gaan

Commercie en projectbegeleider

Frank de Ronde

Ik ben degene die ervoor zorgt dat dromen gerealiseerd worden. Als man en rechterhand van Amanda zorg ik voor de zakelijke en praktische kant. Ik breng de juiste mensen bij elkaar, los problemen op en zorg er hoogstpersoonlijk voor dat je zorgeloos kunt genieten, voor, tijdens en na het project.

Frank de Ronde
HalloKeuken

Designer

Noa boer

Ik ben Amanda haar rechterhand op het gebied van ontwerpen.

Tijdens mijn stageperiode bij HalloKeuken heb ik in een korte periode erg veel geleerd en het gigantisch naar mijn zin gehad. Het HalloKeuken team werkt met een aanstekelijke passie aan het ontwerpen en realiseren van keukens met smaak.

Ook ik mag mij nu lid noemen van het HalloKeuken team en kijk er erg naar uit om ook jou te helpen met het vinden van jouw droomkeuken.

3D en VR ontwerp

Hoge kwaliteit door onze A-merken

Deskundige interieur ontwerpster

Een geheel met jouw woning

Advies aan huis

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Krijg nu een VR-bril cadeau
Laat je verrassen door onze keukenontwerpers

Boek 30 min intake